Také tento soutěžní ročník I. A třídy, sk. B odstartují A-muži Fatry na domácím trávníku, když soupeřem jim bude TJ Nedachlebice. Se stejným soupeřem se Napajedelští střetli v závěru minulé sezóny a z jeho horké půdy si odvezli zaslouženou výhru 0 : 2, když si prakticky po celý zápas udržovali mírnou herní převahu. Zda se podaří svěřencům nového napajedelského lodivoda Josefa Pospíšila navázat na tento úspěšný výsledek, se můžete sami přesvědčit už dnes, tj. v sobotu 11. srpna 2018 od 17:00 hod., na který je stanoven výkop utkání.

K utkání jsou delegování rozhodčí z Valašska, jako hlavní bude Roman Číž z Lidečka, na stranách mu budou asistovat Radek Nohavica z Ústí a Milan Šebesta z Neubuze. V předzápase hlavního utkání mužů nastoupí dorostenci TJ FS Napajedla rovněž pod vedením nového trenéra Josefa Hradila ve své premiéře v krajské soutěži proti svým vrstevníkům z Kněžpole. Začátek tohoto utkání je ve 14:30 hod.

Více informací se můžete dozvědět z našeho „Fotbalového zpravodaje“, který bude jako vždycky i na toto utkání vydán v tištěné podobě – viz odkaz:

Fotbalový zpravodaj_Napajedla_Nedachlebice_ 11.8.2018