TJ FS Napajedla – SK Jaroslavice   8 : 1     (5 : 0)

              x           

Branky:   5´, 55´ a 61´ M. Tomek, 23´ K. Havránek,  26´ M. Bejtkovský, 28´ R. Foral, 38´ Z. Zimčík, 65´ P. Koutník – 50´ M. Podéšť z pen.

Sestava Napajedel:   M. Bartoš – P. Koutník, M. Drga, T. Gabrhelík, D. Škarek – K. Havránek, M. Bejtkovský, L. Belant, R. Foral – Z. Zimčík, M. Tomek. Střídali: M. Škrabal, O. Haša, J. Kubík. Omluven: F. Ouroda. Trenér: R. Leitner.

Sestava Jaroslavic:  R. Navrátil (30´ P. Žbel)  – J. Maršálek, M. Podéšť (70´ J. Žbel), O. Polách, T. Valenta – D. Vrba, D. Horňák, Š. Polách, D. Mynarčík – P. Paníček, D. Vávra. Trenér: M. Březina.

Oba soupeři shodně startují v I. A třídě, a zatímco Napajedla jsou aktuálně šestá ve skupině B, hosté ze zlínské městské části Jaroslavice v tabulce skupiny A okupují místo dvanácté. Oproti očekávání se i tento přípravný duel,  podobně jako před týdnem ve Starém Městě, stal jednoznačnou záležitostí Fatry. Její hráči  se předvedli v dobrém světle a proti nevýraznému soupeři dostali příležitost si i s chutí zastřílet. Svůj čestný úspěch Jaroslavice zaznamenaly až za stavu 5 : 0 z pokutového kopu.

Trenér Roman Leitner: „Nechtěl bych to zakřiknout, ale od poločasové přestávky ve Starém Městě, kdy jsem musel  směrem ke svým svěřencům zvýšit hlas, jsem s přístupem hráčů více spokojen. Je potěšující, že v tomto utkání jsme soupeře předčili nejen fyzicky, ale i herně a navíc jsme v dobrém a koncentrovaném výkonu vydrželi hrát prakticky od začátku zápasu až do konce. Tentokrát to byla jednoznačná záležitost.“ 

Příští přípravné utkání sehrají Napajedla opět v Otrokovicích, ale nikoli v sobotu 4. března 2017 dopoledne na Baťově proti Lípě, jak bylo původně plánováno, ale až v neděli 5. března 2017 od 15,00 hodin na umělé trávě na sídlišti Trávníky proti týmu FC Viktoria Otrokovice B. 

Autor:  Jaroslav Hastík