13. kolo OS st. přípravek – pátek 27.4.2018

Střelci gólů: M. Tabara 3, A. Čevela, J. Baroň, Š. Solecký a Š. Gajdušek po 1

Sestava Napajedel: A. Výsmek – A. Čevela, N. Kalandrová, M. Perůtka, R. Klofáč – A. Rusková, Š. Solecký – Š. Gajdušek, M. Tabara, J. Baroň, D. Solecký


Hráli jsme formát 5+1 ve dvou útocích, které se pravidelně střídaly.
V první minutě zápasu jsme se ujali vedení, ale soupeř vzápětí vyrovnal. Nerozhodný stav trval až do jedenácté minuty, kdy jsme zvýšili na 2:1. Do konce poločasu jsme pak skórovali ještě 2x.
Druhý poločas byl gólově vyrovnaný, postupně jsme se střídali se soupeřem ve střílení branek, ale co se týče brankových příležitostí, v tom jsme měli jednoznačně převahu my. Ale na šance se fotbal bohužel nehraje.

Dnes jsme dali několik hezkých gólů, obzvláště ty z dálky byly hodně povedené. Ale někteří naši hráči zbytečně tahají či nadměrně předržují míč, nenahrávají tak, jak se nabízelo. Sami sice mnohdy gól dají, ale kdybychom si více nahrávali, tak celé mužstvo vstřelí gólů daleko víc. A o tom fotbal jako kolektivní hra je.
Některé naše přihrávky jsou zase nepřesné, případně je přihrávka pomalá, čitelná, bez klamání nebo přijde pozdě. Na tom budeme muset ještě hodně zapracovat.

Mgr. Šárka Solecká, trenérka