Starší přípravka TJ FS Napajedla

Branky: Marholt 2, Tomek M., Hlavačka

Sestava: Hlavačka, Kadlčík, Válek, Maneth, Tomek M., Tomek O., Marholt, Smyček J., Foltýn

V poslední prázdninovou sobotu jsme se, tak jako každoročně, zúčastnili kvalitně obsazeného turnaje v sousedních Halenkovicích. Jelikož nás moc chybělo, rozhodli jsme se vzít i 4 kluky z mladší přípravky jinak by jsme se museli na poslední chvíli odhlásit, to jsme však nechtěli. Herně to bylo znát a tak jsme ve skupině „A“ po prohrách s Tlumačovem(1:10), Jaroslavicemi (0:6) a Halenkovicemi (2:8) obsadili 4. místo. Opět se opakovaly chyby, které se nás drží jako klíště, kdy nedostupujeme hráče, otáčíme se k letícímu míči zády či bokem a kolikrát si nepřihrajeme na dva metry. To jsou situace, které rozhodují utkání a my na nich musíme pořád pracovat.

Po utkáních ve skupinách nás čekal zápas s FASTAVEM Zlín, vítězem skupiny „B“. Sice jsme prohráli 0:8, ale bylo to naše nejpovedenější utkání. Utkání o 7. – 8. místo jsme prohráli na penalty s Topolnou (1:2), kdy jsme vedli 1:0, ale v poslední minutě soupeř srovnal. Vítězem turnaje se staly domácí Halenkovice, které porazily ve finále FASTAV Zlín a na 3. místě skončili Jaroslavice po výhře nad Tlumačovem.

Byli jsme určitě nejmladší tým turnaje, takže z toho nelze dělat nějaké závěry. Klukům samozřejmě děkuji a přeji do dalších takových turnajů mnoho zdaru.

Trenér Tomek Miroslav