Hodnocení podzimní části sezony Starší přípravky trenérem Miroslavem Tomkem:

Podzimní část jsme odehráli s bilancí 4 výhry, 4 prohry a jedna remíza. Hlavně první utkání ve Štítné nad Vláří, dále ve Štípě a doma s Vizovicemi nám ukázala, že bez pohybu a střelby se fotbal hrát nedá. Naopak ve zbylých zápasech jsme si dokázali, že když každý dá do utkání to co v sobě má, můžeme hrát vyrovnaně, ne-li lépe s každým soupeřem. Většina borců přišla z mladší přípravky a myslím si, že si vedli velmi dobře.

Tréninky jsme měli 2x týdně vždy v pondělí a středu. Docházka byla u většiny příkladná. Snažím se být s dětmi kamarád, ovšem při každém cvičení, přihrávce či střelbě chci, aby makali na 100%. Není pro mě nic lepšího, než když po tréninku slyším, že kluky trénink bavil.

Od prosince začneme chodit do haly a taky se zúčastníme několika turnajů. V tělocvičně budeme pracovat hlavně na technice s míčem.

Já osobně na výsledky v téhle věkové kategorii nehraji. Jde mi o to, abychom to co se na trénincích učíme, přenesli do utkání. Někdy se to daří, jindy ne. Všem fotbalistům starší i mladší přípravky děkuji za reprezentaci našeho oddílu.